Tivadar napja van. | 2024.04.20

Villamosvezetőt, utasokat, egy söröző vendégeit is bántalmazta két férfi Budapesten, elfogták az elkövetőket - FRISSÍTETT

2016-12-17 17:28:23

Egy villamos vezetőjét, több utasát, valamint egy söröző vendégeit is bántalmazta két férfi péntek este Budapesten, akiket szombaton elfogtak - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu honlapon.

    A rendőrséghez péntek este érkezett bejelentés a 17-es villamos vezetőjétől, hogy a Móricz Zsigmond körtéri villamosmegállóban két ismeretlen férfi megtámadta és rendőri segítséget kér. Az egyik támadó több utast is bántalmazott, míg a másik egy, az utasok segítségére érkező férfit ütött meg. Mire a rendőrök kiértek, az elkövetők elhagyták a helyszínt.
    Másfél órával később a két férfi már egy Fehérvári úti söröző előtt bántalmazott másik öt embert, akik nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.
    Az egyik elkövetőt, a 20 éves V. Istvánt szombaton kora délután Budapesten a XI. kerületben, társát, P. Márkot kora este Makón fogták el, a rendőrség garázdaság miatt nyomoz.