Auguszta napja van. | 2024.03.29

A Magyar Telekom Nyrt. projektmenedzsere kapta az Év Projektmenedzsere díjat

2016-11-03 16:55:00

 Pugner Tamás, a Magyar Telekom Nyrt. projektmenedzsere kapta az Év Projektmenedzsere díjat idén, különdíjban részesült Maller Győző, Budapest Főváros Önkormányzata Főpolgármesteri Hivatalának beruházási szakreferense - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) és az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) csütörtökön az MTI-vel.

    A Projektmenedzsment Kiválóság Tábla által meghirdetett és Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter fővédnöksége alatt álló elismerést idén 16. alkalommal adták át.
    A közleményben Rákossy Balázs, az NGM európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára kifejtette: a kormány fontos szerepet szán a projektmenedzsment területén dolgozó szakembereknek Magyarország versenyképességének javításában. A magyar projektmenedzserek tudását dicsérik az országba települt nemzetközi szolgáltató központok is - tette hozzá.
    A közlemény szerint a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla idén azért jelölte Pugner Tamást a díjra, mert az általa menedzselt projektben több mint 2500 helyszínen cserélték le a korábbi rádiós berendezéseket a legújabb 4GLTE technológiát is támogató eszközökre. Maller Győző pedig a Városliget Kapuja, a Városligeti műjégpálya rekonstrukciója című projekt menedzselésének elismeréseként vehette át a különdíjat - írták.
    Az Év Projektmenedzsere Díjat a projektmenedzsment szakma magyarországi szervezetei (Fővállalkozók Magyarországi Szövetsége (FŐVOSZ), HTE Projektmenedzsment Szakosztály (TIPIK), az IVSZ, a Magyar Projektmenedzsment Szövetség (PMSZ), a PMI Budapest, Magyar Tagozat (PMI Budapest), illetve a Projekt Menedzsment Mesterség Kitűnőségéért Alapítvány (IPMACERT), valamint az Építéstudományi Egyesület (ÉTE) minden évben közösen hirdetik meg, értékelik és tesznek javaslatot a díjazott személyére. Ezeknek a szervezeteknek a képviselőit tömöríti az úgynevezett Projektmenedzsment Kiválóság Tábla.