Auguszta napja van. | 2024.03.29

Új igazgató felel az attrakció-fejlesztésekért a Magyar Turisztikai Ügynökségnél

2016-11-02 16:28:04

 

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) attrakció-fejlesztésekért felelős igazgatói posztját november 2-től Gönczi Tibor, a Gödöllői Királyi Kastély korábbi igazgatója tölti be - közölte az MTÜ az MTI-vel szerdán.

 

    A tájékoztatás szerint az MTÜ turizmus-stratégiai és turisztikai fejlesztésekért felelős vezérigazgatósága előtt álló szakmai feladatok egyik kiemelt területe a jelentős európai uniós és hazai forrásokkal támogatott térségek, turisztikai attrakciók vonzóbbá tétele a bel- és külföldről érkező turisták számára. Ennek érdekében közönségcsalogató, látogatói élményt erősítő fejlesztések lesznek az ország számos pontján, amelyek megvalósításában az MTÜ aktív szereplőként is részt vesz.
    A kastélyt üzemeltető társaság tulajdonosainak kérésére a szakember új munkaköre mellett ez év végéig a kastély igazgatói feladatait is ellátja.
    Gönczi Tibor egyedüli magyarként immár 6 éve az Európai Királyi Rezidenciák Szövetségének elnökségi tagja, az utóbbi időben a szervezet kincstárnoki pozícióját tölti be - ismertette az MTÜ.