Gedeon napja van. | 2024.03.28

Hugh Grant és Brendan Gleeson is szerepel a Paddington folytatásában

2016-10-19 08:29:42

 

Hugh Grant és Brendan Gleeson is szerepel a Paddington című, két éve nagy sikert aratott brit mesefilm folytatásában.

 

    Paul King rendező elmondta: rendkívül izgatott és nagyon örül a két színész csatlakozásának. Grant a szereposztásban Phoenix Buchanant alakítja, egy hiú, sármos színészkirályt, akinek a csillaga már leáldozóban van. Gleeson pedig McGinty, a legendás erőember bőrébe bújik, akinek személyében Paddington váratlan szövetségest kap - számolt be róla a BBC News kedden.
    A Paddington 2. című produkciót 2017 novemberében mutatják be Nagy-Britanniában. A film mackó főhősének eredeti hangját ismét Ben Whishaw kölcsönzi. Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Julie Walters és Jim Broadbent ugyancsak szerepel majd a folytatásban.
    Az eredeti filmet rendező King elárulta, hogy nagy örömmel tért vissza Paddington világába. "Jó volt látni, hogy a közönség milyen melegen fogadta Paddington első kalandját" - jegyezte meg.
    A hivatalos szinopszis szerint a folytatásban Paddington egy tolvaj nyomába ered, aki egy helyi régiségkereskedésből ellop egy értékes könyvet.
    Grant a közelmúltban bemutatott Florence: A tökéletlen hang című életrajzi filmben Meryl Streep oldalán tűnt fel a filmvásznon, Gleesont pedig hamarosan Michael Fassbenderrel láthatja a közönség az Assassin's Creed című akciófilmben.