Emma napja van. | 2024.04.19

Az elnökjelölti vita előtt a CNN újabb, nőket becsmérlő Trump-kijelentéseket közölt

2016-10-10 06:12:17

 

Pár órával az elnökjelölti vita előtt a CNN hírtelevízió egyik munkatársa nyilvánosságra hozta, hogy Donald Trump egy rádióműsorban 17 éven keresztül folyamatosan sértő módon nyilatkozott nőkről, köztük a saját lányáról is.

 

    Andrew Kaczynski, a CNN hírtelevízió munkatársa aprólékos munkával utánajárt a republikánus elnökjelölt, Donald Trump korábbi, nőket becsmérlő kijelentéseinek, és átnézte az Egyesült Államokban sokkoló rádióműsorairól elhíresült Howard Stern műsorait, amelyekben újabb megdöbbentő Trump-kijelentésekre talált.
    Trump 17 éven át rendszeres vendége volt Howard Stern műsorának, s nem egyszer becsmérlő és megalázó módon beszélt a nőkről és trágár stílusban tárta fel saját szexuális életének egyes részleteit. Így például megvitatta a rádióssal a többi között a saját lánya, Ivanka nőiességét, elmesélte, hogy ő maga egyszerre, egyidejűleg három nővel is ágyba bújt, hogy akkor is viszonyt folytatott nőkkel, amikor azok menstruáltak, és hogy mindig kilépett egy-egy kapcsolatból, ha az adott nő betöltötte a 35. életévét.
    Kaczynski műsora olyan hangfelvételeket "bányászott elő", amelyeket Howard Stern ugyan rögzített, de nem vett adásba, és ezeken Stern is mesél Trumptól hallott történeteket.
    Az összegyűjtött anyagot a CNN egyelőre nem tette adásba, a honlapján megtalálható de nem lejátszható.
    Közben Chicagóban (Illinois államban) Barack Obama elnök egy adománygyűjtő rendezvényen szintén kitért a pénteken későn este a The Washington Post által nyilvánosságra hozott videóra, amely Trump nőkkel kapcsolatos trágárságait mutatta be.
    Az elnök "zavarba ejtőnek" és "hihetetlennek" nevezte a történteket, nem is akarta elismételni a Trump által mondott trágárságokat és feltette a kérdést: "Ezt az embert akarjuk elnöknek? Hogy tönkretegye eddigi eredményeinket?".
    Obama emlékeztette a hallgatóságot arra, hogy Trump nem csupán a nőket becsmérelte, hanem dehonesztálóan szólt kisebbségi csoportokról vagy épp a veteránokról is.
    "Ez azért elmond róla néhány dolgot" - mondta. Az elnök szerint például azt, hogy bizonytalan ember, aki másokat megalázva növeli az egóját. "Nem olyan jellemvonás ez, amelyet ajánlanék egy olyan embernek, aki az Ovális Irodában van" - fogalmazott Obama elnök.

 



Képújság
Sajómente Média Alapítvány
Legfrissebb híreink
17:19
- Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje
16:03
- A kazincbarcikai Városvédők megválasztásuk esetén eltörlik a magánszemélyek helyi adóit, 50 ezer forintot adnak Karácsonykor a nyugdíjasoknak és a gyermekét egyedül nevelő szülőknek
15:27
- NVI: eddig közel 400 ezer ajánlóívet igényeltek a jelöltek és jelölőszervezetek
14:48
- Magyar Ásványolaj Szövetség: a harmadik-negyedik helyen van a hazai dízel és benzin ára a környező országok között
14:06
- Mészáros Csoporté a Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházlánca, a Brendon Holding Kft.
13:03
- KSH: a benzin 3,2, a dízel 5 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál
12:12
- Megvesztegetett boncmesterek ellen emeltek vádat a fővárosban
11:05
- NAK: bővült a falugazdász-hálózat és a kamarai tagoknak nyújtott szolgáltatások köre
10:09
- Insura.hu: 5,9 százalékkal emelkedtek a casco díjak az első negyedévben
09:19
- Betörte a Trafik üvegét - keresik a miskolci rendőrök
MTI hírfelhasználó