József napja van. | 2024.03.19

Letöltendő börtönt kapott egy férfi, aki egy kisfiúnak mutogatta magát

2016-10-04 11:51:49

 

Gyorsított eljárásban, jogerősen 1 év 10 hónap végrehajtandó börtönbüntetést kapott kedden az a 24 éves férfi, aki egy hónapja egy budapesti bevásárlóközpont mosdójában mutogatta magát szeméremsértő módon egy 7 éves kisfiúnak - közölte a fővárosi főügyész az MTI-vel. 

 

    Ibolya Tibor közleményében azt írta: a Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség állította a férfit bíróság elé szeméremsértés bűntette miatt. A Budai Központi Kerületi Bíróság a kiszabott szabadságvesztés mellett elrendelte a férfi korábbi, más ügyben kiszabott, két év időtartamú, felfüggesztett börtönbüntetésének végrehajtását is. 
    A jogerős ítélet szerint a takarítóként dolgozó férfi szeptember 8-án délután figyelt fel a mosdó felé tartó kisfiúra. Követte őt a mellékhelyiségbe, majd többször bekopogott annak a fülkének az ajtaján, ahol a gyerek volt. Amikor a sértett kinyitotta az ajtót, a férfi a fülkébe belépett, bezárta az ajtót, majd "saját nemi vágyának felkeltése céljából a kisfiúnak szeméremsértő módon mutogatni kezdte magát" - írta a főügyész. A férfi a kisfiú kérésére végül kiengedte őt a fülkéből.