Auguszta napja van. | 2024.03.29

Magyar-svájci - Elindult a jegyértékesítés

2016-09-05 19:41:00

 

Elindult a jegyértékesítés a magyar labdarúgó-válogatott Svájc elleni világbajnoki selejtezőmérkőzésére.

 

    A Groupama Arénában október 7-én 20.45 órától sorra kerülő találkozó a kvalifikációs sorozat első hazai megmérettetése lesz Bernd Storck együttesének, amely a selejtezőket kedd este a Feröer-szigeteken kezdi meg.
    A magyar szövetség (MLSZ) - amint az a honlapján olvasható - a hétfőn 18 órakor indult jegyértékesítés során az első 7500 belépőt kizárólag a Szurkolói Klub tagjai számára teszi elérhetővé, akik egyébként az összes hazai találkozóra 15 százalékos kedvezménnyel válthatnak jegyet, ez OTP Bank Liga mérkőzéseire váltott bérlettel vagy belépőkkel pedig ezt további 10 százalékkal egészíthetik ki. 
    A válogatott hazai mérkőzéseire szóló bérlet továbbra is folyamatosan elérhető. A mind az öt hazai vb-selejtezőre szóló bérlet árából a szövetség a Szurkolói Klub tagjainak 30 százalék, egyéb vásárlóknak 15 százalék kedvezményt biztosít. 
    A klubtagsággal nem rendelkezők számára a jegyértékesítés legkésőbb csütörtökön 9 órától, vagy az elővételi akcióban elérhető 7500 jegy értékesítése után elindul.
    A mérkőzésre érvényes, névre szóló jegyeket - szurkolói kártyával - interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen országszerte a Ticket Express több mint 350 partnerirodájában lehet megvásárolni. Szurkolói, illetve klubkártya nélkül Budapesten a Ticket Express Bálnában és a Ticket Express Syma-csarnokban található irodáiban lehet belépőket váltani személyazonosító okmány bemutatásával. Két vidéki helyszínen is vásárolhatnak szurkolói kártya nélkül belépőt az érdeklődők: a ZTE FC és a Békéscsaba Előre jegyértékesítő helyein szerezhetik be belépőjüket. 
    A mérkőzésre szóló jegyek öt árkategóriában  - 4000, 6000, 9000, 12000 és 15000 forint - vásárolhatók meg. A VIP-szektorokba négy árkategóriában, 15 ezer, 20 ezer, 30 ezer és 40 ezer forintért lehet jegyeket vásárolni.