Auguszta napja van. | 2024.03.29

Drogkereskedőt fogtak el Salgótarjánban

2016-08-17 11:28:04

 

Őrizetbe vettek egy 24 éves salgótarjáni férfit, aki a rendőrség adatai szerint több embernek adott el kábítószert - közölte az MTI-vel a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerdán.

 

    Noskó Zsolt elmondta: Salgótarján belterületén kedden kora délután a járőrök ellenőrizték a 24 éves R. Á.-t, és a ruházatában alumínium tasakba csomagolt, kábítószergyanús fehér port tartalmazó pakettet találtak. A lakásán megtartott házkutatáson is hasonló port és műanyag tasakba csomagolt barna színű szilárd anyagot foglaltak le. 
    A referens közölte: kiderült, hogy a férfi múlt év elejétől több embernek adott el kábítószert, közte új pszichoaktív anyagot. Vasárnap egy 29 éves salgótarjáni férfi, B. M. is vásárolt tőle. A vevőnél tartott házkutatáson ugyancsak kábítószergyanús anyagot foglaltak le. 
    R. Á. ellen kábítószer-kereskedelem, kábítószer-birtoklás és pszichoaktív anyaggal visszaélés, B. M. ellen pedig kábítószer-birtoklás vétsége miatt indított eljárást a salgótarjáni kapitányság. R. Á.-t őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatását.