Gedeon napja van. | 2024.03.28

Kondipark átadó Nyékládházán

2016-08-15 10:58:00

Új színfolttal, szabadtéri kondiparkkal gazdagodik Nyékládháza. A régóta várt közösségi teret Mészáros László többszörös európa- és világbajnok avatta fel sporttársaival augusztus 13-án, szombaton.

Nyékládháza városának vezetése egyre többet gondol a fiatalokra is intézkedései, tervezései során. Ennek jegyében, hagyományt teremtve avatták fel a tavasszal a Csemeteparkot, amelyben az elmúlt év újszülöttei számára ültettek névre szóló fákat. A város első ilyen parkjában helyezték el a saját erőből, mintegy 3 millió forintból megvalósított új szabadtéri kondiparkot.

A fiatalok mellett fiatal családok és felnőttek is kedvüket lelhetik majd itt, hiszen többféle sportlétesítményt helyeztek el. Lesz itt egyebek közt kétoldali láberősítő, hátizom-fejlesztő pad, multifunkciós tréner, libegő légbenjáró, elliptikus tréner, valamint tai-chi kerekek. Ezek várják mindazokat, akik szívesen mozognak és tesznek az egészségükért. A hangulatos Csemetepark kiváló körülményeket biztosít majd több korosztály számára is a szabadtéri mozgáshoz.

A létesítményt Mészáros László, az MVSC erőemelő szakosztályának vezetője, többszörös Európa- és világbajnok avatta fel, és tartott bemutatót sporttársaival a kondipark átadóján.

Minden sportolni szerető és mozogni vágyó lakost, kicsiket és nagyokat is vár Nyékládháza városának új közösségi tere.