Gedeon napja van. | 2024.03.28

Elindult az MLSZ Szurkolói Klubja

2016-08-08 17:35:00

 A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) hétfőtől megkezdi a világbajnoki selejtezőkre szóló bérletek árusítását, majd szeptember 5-től az október 7-i, Magyarország-Svájc mérkőzés jegyeinek értékesítését.

    Az mlsz.hu híre szerint az Európa-bajnokságon nyolcaddöntős válogatott iránt jelentősen megnövekedett az érdeklődés, azonban - a Nemzeti Stadion felépüléséig - a hazai válogatott mérkőzéseknek otthont adó Groupama Aréna befogadóképessége korlátozott, határt szab a nézőszámnak. Ennek ellenére a szövetség nem emeli a vb-selejtező mérkőzéseire szóló jegyek árait, sőt új kedvezményrendszert vezet be a nemzeti csapat találkozóira.
    Az MLSZ az első osztályú csapatokkal egyeztetve életre hívja az MLSZ Szurkolói Klubot, melynek bárki tagja lehet, aki érvényes klubkártyával vagy Futballkártyával rendelkezik és a szurkoloiklub.mlsz.hu oldalon regisztrál. Erre hétfőtől (mától) folyamatosan lehetősége van mindenkinek, aki szurkolói- vagy Futballkártyával rendelkezik. A Szurkolói Klub tagsága különböző kedvezmények igénybevételére jogosít. Azok a drukkerek, akik nem csatlakoznak a Szurkolói Klubhoz, de klubkártyával vagy MLSZ kártyával rendelkeznek, a jövőben is vásárolhatnak belépőket személyesen a jegypénztárakban, vagy választhatják az online jegyvásárlást.
    Újdonság, hogy az MLSZ Szurkolói Klub tagjai a hazai vb-selejtezőkre kedvezményes áron bérletet is vásárolhatnak. A bérletkedvezmény keretében a regisztrált klubtagok a vb-selejtezőkre szóló, hazai mérkőzésekre belépést biztosító bérlet árából az eredeti jegyárhoz képest 30 százalék kedvezményt kapnak.
    A jegykedvezmény keretében a Szurkolói Klub tagjai automatikusan 15 százalék kedvezménnyel vásárolhatnak belépőket a magyar válogatott mérkőzéseire, de azok, akik bérlettel rendelkeznek bármely OTP Bank Ligában szereplő csapathoz vagy rendszeresen vásárolnak jegyet az első osztályú mérkőzésekre, további kedvezményt vehetnek igénybe, amellyel együtt a kedvezmény mértéke elérheti a 25 százalékot is - áll az mlsz.hu-n, ahol megtalálhatóak a bérletek és jegyek árkategóriái is.