Auguszta napja van. | 2024.03.29

Tánciskolák éjszakája szeptemberben több városban

2016-08-06 14:05:00

 Változatos zenék, sztároktatók, izgalmas táncbemutatók és különféle programok is várják az érdeklődőket szeptember 9-én a Tánciskolák éjszakáján, amelynek központi helyszíne idén is a budapesti Gozsdu Udvar lesz.

    A hetedik alkalommal megrendezendő esemény előtt napközben a fővárosi Gozsdu Udvarban tánctanárok segítségével hangolódhat majd a közönség a péntek éjszakára - olvasható az MTI-hez elküldött tájékoztatóban.
    Az érdeklődők a szórakozáson túl elsajátíthatják a különféle táncok alaplépéseit, tánctanfolyam-kedvezményeket kaphatnak, valamint értékes nyereményekkel gazdagodhatnak.
    A rendhagyó éjszakára minden tánciskola külön meglepetésekkel készül, így népszerűsítve az egészséges és művészi mozgásformát. 
    Mint írják, az eseményen részt vesz a Chili Salsa Tánciskola, GOLDANCE Tánciskola, Hölgyválasz Táncstúdió és a Salsa Diabolica, az Infinite Musical Tánciskola, Oktogon Tánc Centrum, Salsa Veszprém, valamint a szegedi Sayyadina Bellydance Orientális Tánciskola is.
    Az összegzés szerint minden évben egyre több érdeklődőnek nyílik lehetősége ezen az estén akár 6-8 különböző táncstílust kipróbálni, hogy utána a számukra leginkább tetsző táncban merüljenek el jobban. Az órák mellett az éjszakába nyúló táncest is mindig hatalmas népszerűségnek örvend, köszönhetően többek között a látványos és igényes műsornak, amit tehetséges és elismert koreográfusok és táncosok állítanak színpadra. 
    A résztvevő tánciskolák teljes listája és programjaik megtalálhatóak a www.tanciskolak-ejszakaja.hu weboldalon.