Auguszta napja van. | 2024.03.29

Kétnaposra bővül a DreherFeszt

2016-07-23 15:01:00

 

Kétnaposra bővül az idén a DreherFeszt, amely a kőbányai sörgyár patinás épületei között nagyobb alapterületen, két színpaddal és többféle programmal várja augusztus 26-án és 27-én a jó zenét és a sörkülönlegességeket szerető közönséget.

    A nyár utolsó hétvégéjén tartott "underground" sörfesztivál fellépői között lesz a Péterfy Bori & Love Band, a Vad Fruttik, Zagar, az Ivan & The Parazol, a Margaret Island, az Akkezdet Phiai és a The Biebers. Fellép a SuperStereo is, amelynek KRSA-val közös Fedezd fel! című nyári slágerét a DreherFeszt hivatalos dalának választották - olvasható a szervezők MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.
    A fesztiválon a Rocklap mellett a Komlóterasz, az Üstökös és a Múzeum söröző is várja a vendégeket, akik megkóstolhatják az idei sörkülönlegességeket. A 2016-os innovációkban is kiemelkedő szerep jut az elmúlt évek sikertechnológiájának, a hidegkomlózásnak, valamint idén ugyancsak előtérbe kerül a legfrissebb, még pasztörizálatlan Dreher Tanksör. A sörfőzés kulisszatitkaiba többek között a Főzőház és erjesztő látogatás során lehet majd bepillantani.
    A kőbányai Dreher Sörgyárat egyszer egy évben, kizárólag ennek az eseménynek a kedvéért nyitják meg a nagyközönség előtt. A rendezvény ideje alatt 30 percenként ingyenes buszjáratok közlekednek az Örs vezér tere és a fesztivál között. A belépőjegy korsó sörre beváltható kupont is tartalmaz. Az eseményről további információ a www.dreherfeszt.hu oldalon található.