Gedeon napja van. | 2024.03.28

Bonnie Tyler Debrecenben

2016-06-18 19:33:00

 

    Mint mondta: Kolozsvárról közúton érkezett Debrecenbe, a Király-hágón pedig megállíttatta a koncertbuszt, annyira lenyűgözte a bihari hegyek látványa.
    A debreceni Kerekes-telepi fürdő felújítás utáni megnyitása alkalmából szombat este koncertet adó énekesnő az MTI érdeklődésére elmondta: új számai mellett régi nagy slágerei is elhangzanak. "Soha nem fáradok bele a régi dalaim bemutatásába, a mai napig nagyon büszke vagyok rájuk, és énekelem őket" - ecsetelte a rekedtes hangjáról világszerte ismert, az 1980-as években a világ minden táján a toplisták első helyét elfoglaló, ma is nagyon népszerű énekes.
    Bonnie Tylert és kíséretét - menedzserét és zenekarának tagjait - Barcsa Lajos, Debrecen alpolgármestere fogadta és kísérte végig a város főterén. A Városháza, a Nagytemplom és a Kossuth szobor mellett bemutatták nekik a téren felállított nagyméretű látványterveket az új debreceni főpályaudvar hamarosan kezdődő beruházásáról.
    Bonnie Tyler ezután az Ikon étteremben megkóstolta a tavaly hungaricummá nyilvánított debreceni páros kolbászt, amit az étterem séfje, az eredeti receptek felkutatásban is jeleskedő Pataki Péter készített el vendégeinek.
    Az pedig, hogy nem csak udvariasságból dicsérték a "debreczinert", rögtön kiderült, amikor repetát kértek belőle - tapasztalta az MTI tudósítója.
    Ifj. Vári Attila, a Közösségben a Kerekes-telepi Fürdő és Kemping Fejlődéséért Egyesület elnöke elmondta: a koncerttel is szeretnék emlékezetessé tenni a felújítás utáni fürdőnyitást.
    Vendégeik a fürdő területén szombat este óriáskivetítőn láthatják a Magyarország-Izland Európa-bajnoki labdarúgó mérkőzést, majd az egész napos programsorozat megkoronázása lesz Bonnie Tyler 120 perces, nagyzenekaros koncertje - mondta az egyesület elnöke.