Gedeon napja van. | 2024.03.28

Szerdán ül össze az LMP elnöksége és frakciója Schiffer távozása miatt

2016-05-31 06:09:20

 

Az LMP Országos Elnöksége és parlamenti képviselőcsoportja szerdán együttes ülést tart, miután Schiffer András társelnök bejelentette: távozik a politikából - közölte kedden a párt szóvivője. 

 

    Schiffer András döntését az LMP sajnálja, de tiszteletben tartja és tudomásul veszi - olvasható Gál József közleményében. 
    Az LMP a következő időszakban az alapszabályának és a parlamenti képviselőcsoport frakciószabályzatának megfelelően hoz döntést a társelnöki poszt, a képviselői mandátum és a frakcióvezetői tisztség betöltéséről. 
    Az LMP Országos Elnöksége és parlamenti képviselőcsoportja szerdán együttes ülést tart, majd ezt követően tájékoztatja a nyilvánosságot a következő időszak lépéseiről - tudatta. 
    A Lehet Más a Politika nem marad ugyanaz Schiffer András nélkül, de ugyanazért dolgozik, mint eddig vele. Az LMP célja továbbra is az, hogy alternatíva legyen az elmúlt évtizedek politikai zsákutcájával szemben - írta Gál József. 
    Schiffer András hétfő este közölte döntését a párt elnökségével. A politikus ezt az Indexnek adott interjúban mondta el, amely éjfél után jelent meg a hírportálon.