Gedeon napja van. | 2024.03.28

EURO-2016 - Bemutatták a magyar szurkolók számára készült lemezt

2016-05-06 19:03:24

 

Bemutatták azt a könnyűzenei összeállítást, melyet a június 10-én kezdődő franciaországi Európa-bajnokságon szereplő magyar labdarúgó-válogatott szurkolóinak készítettek.

    A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának beszámolója szerint az album bemutatóján ismertették, hogy a felkért zenekarok szurkolói rigmusok feldolgozásával, sporthoz kötődő régi és aktuális slágerek átirataival, a labdarúgásban népszerű dalokkal, valamint a válogatott kedvenceinek újraértelmezésével jelentkeztek, így többféle zenei stílus közül választhatják ki kedvenceiket a drukkerek.
    A Válogatott Dalok Utazáshoz című album a magyar csapat május 20-i, Elefántcsontpart elleni barátságos mérkőzése előtt jelenik meg, és az ország valamennyi MOL-benzinkútján - 990 forintos áron - kapható lesz. Két nappal később a lemezen szereplő dalok élőben is hallhatóak lesznek a Budapest Parkban sorra kerülő koncerten. Az eseményen részt vesznek a magyar válogatott tagjai is, akik az estét együtt töltik majd a szurkolókkal.
    A magyarok sorrendben Ausztriával (június 14., Bordeaux), Izlanddal (június 18., Marseille) és Portugáliával (június 22., Lyon) találkoznak a kontinenstorna F csoportjában.