Andrea napja van. | 2024.04.18

Tóth Tibor: a Feszt!Eger visszatette a várost a "koncerttérképre"

2016-04-20 17:59:00

 

A Feszt!Egerrel a hevesi megyeszékhely visszakerült az országos "koncerttérképre", a szervezők pedig azt szeretnénk, ha a rendezvény a legjobbak között lenne - jelentette ki Tóth Tibor, a május 26. és 28. között rendezendő koncertsorozat főszervezője szerdai egri sajtótájékoztatóján.

 

    A háromnapos, a Music Hungary zeneipari konferenciával és az ÉTER zenei tehetségkutatóval egybekötött Feszt!Egernek idén is a Bolyki pincészet ad otthont, az ott felállított három színpadon a magyar könnyűzenei élet meghatározó szereplőivel találkozhatnak a fesztiválozók.
    Tóth Tibor elmondta, hogy május 26-án, a Music Hungary záró- és a fesztivál "nulladik" napján lép fel az idén 25 éves Quimby, a zenekar ezzel kezdi meg idei fellépéseinek sorát. Őket a Szabó Attila révén egri kötődésű Második műszak vezeti fel. Pénteken a Wellhello, a Mary Popkidz, a Halott pénz, a Paddy & the Rats, Péterfy Bori & Love Band, Odett, a 30Y és a Bëlga lép fel. Szombaton Ganxsta Zolee és a Kartel, a Road, a Tankcsapda, a Brains, Ivan and the Parazol, a Hiperkarma, Anna and the Barbies és a Supernem lesz látható. A péntek és a szombat estét diszkó zárja. 
    Elhangzott: a bejárat melletti kisszínpadon elsősorban utcazenészeknek biztosítanak fellépési lehetőséget a szervezők, akik olyan fesztiválon kívüli programokat is szeretnének a látogatóknak ajánlani, amelyek a koncertek közötti időszakban is lekötik őket.