Auguszta napja van. | 2024.03.29

Újra együtt koncertezik a Guns N Roses

2016-04-03 17:01:00

Huszonhárom év után először játszott együtt a hétvégén Axl Rose és Slash: a Guns N Roses meglepetésre abban a kis Los Angeles-i klubban lépett fel ismét, ahonnan évtizedekkel ezelőtt pályafutásuk indult.

 

    A Troubadour klubban ötszáz fős közönség előtt zenéltek pénteken a rocklegendák, és hamarosan a kaliforniai Coachella fesztiválon is fellépnek - számolt be róla a The Daily Telegraph.
    A Troubadour-beli koncertre tíz dollárért adták a jegyeket a rajongóknak abban a lemezboltban, hol annak idején Slash, az együttes gitárosa dolgozott. 
    A közösségi médián megjelent hírek szerint a Guns N' Roses hagyományaihoz híven ezúttal is az It's So Easy című számmal kezdte a műsort. A pénteki koncert után pedig szombaton is felléptek Los Angelesben.
    A Axl Rose és Slash 1993-ban Buenos Airesben lépett fel együtt utoljára, bár Slash távozása után Rose még különböző felállásokban tovább vezette az együttest. 
    A Guns N Roses pénteken amerikai stadionokba szervezett koncertturnéja további állomásairól is beszámolt. Az Egyesült Államokon kívül csak három fellépést jelentettek be: április 19-én és 20-án Mexikóvárosban, július 16-án pedig Torontóban játszanak. 
http://www.telegraph.co.uk/news/2016/04/02/guns-n-roses-back-together-after-23-years/