Rudolf napja van. | 2024.04.17

BRFK: a főváros több pontján korlátozzák a forgalmat 

2016-03-10 19:51:00

 A március 15-ei állami ünnepségek miatt a főváros több pontján korlátozzák a forgalmat hétfőn és kedden, így az I., az V., a VIII. és a IX. kerületben is - tájékoztatott a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) csütörtökön a rendőrség honlapján.

    A közlemény szerint 15-én 0 órától 24 óráig le lesz zárva a budai Vár teljes területe. Hajnali 4-től délután 3 óráig nem lehet autóval közlekedni a Múzeum körúton a Kálvin tér és az Astoria között, reggel 6-tól délután 3-ig pedig a Szentkirályi utca, a Puskin utca, a Múzeum utca és a Bródy Sándor utca egy-egy szakaszán, a Pollack Mihály téren, a Reviczky utcában és az Ötpacsirta utcában.
    Több helyen megállási tilalom lesz érvényben, így 14-én 10 órától 15-én este 6 óráig a Múzeum körút mindkét oldalán a Kálvin tér és az Astoria között, a Puskin utca, a Bródy Sándor utca, a Szentkirályi utca és a Múzeum utca egyes részein, továbbá a Pollack Mihály téren, a Trefort utcában, a Reviczky utcában és az Ötpacsirta utcában.
    Tilos megállni 14-én 10 órától 15-én 24 óráig az Országház utca mindkét oldalán a Szentháromság tér és a Fortuna köz között, a Palota úton a Tábor utca és a Váralja utca között, a Fortuna közben, a Lánchíd utcai parkoló teljes területén, valamint a Dózsa György téren.
    Ezenkívül megállási tilalom lesz érvényben 14-én este 8 órától 15-én este 8-ig az Alkotmány utcában a Kossuth Lajos tértől a Bajcsy-Zsilinszky útig, a Garibaldi utcában, valamint a Balassi Bálint utca, a Széchenyi rakpart, a Markó utca és az Akadémia utca egy-egy szakaszán.