Gedeon napja van. | 2024.03.28

Kirabolták a Citibank fiókját az Oktogonon, a rendőrség keresi a tettest

2016-02-24 15:10:00

 

Keresik a rendőrök azt a férfit, aki a fővárosban, a VI. kerületi Oktogon téren szerda délelőtt kirabolta a Citibank fiókját. A bank szóvivője azt közölte, hogy a kár "kisebb mértékű".

    A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a police.hu oldalon közölte, hogy délelőtt tíz óra körül egy férfi a bankfiókban fegyverrel vagy utánzatával fenyegetőzve felszólította az egyik alkalmazottat a bevétel átadására. Miután megkapta a pénzt, elmenekült. A rablásban senki nem sérült meg - tették hozzá.
    Az ismeretlen tettesről a BRFK fényképet tett közzé - http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/felhivasok/bankrablot-keresnek-a-rendorok -, és kéri, hogy aki felismeri őt, információja van a tartózkodási helyéről vagy a bűncselekményről, jelentkezzen a rendőrség megadott elérhetőségein.
    A Citibank szóvivője, Hencz Éva azt közölte az MTI-vel, hogy délelőtt kirabolták az Oktogon téri fiókjukat. Kiemelte, hogy a rablásban senki nem sérült meg, a dolgozók és az ügyfelek biztonságban vannak, a banknak azonban "kisebb mértékű" anyagi kára keletkezett.
    "Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az ügyfélszolgálat zavartalan működését minél előbb helyreállítsuk" - írta a szóvivő, hozzátéve: együttműködnek a nyomozókkal az ügy felderítése érdekében.