Jenő napja van. | 2020.07.13 | MNB középárfolyam:

Megjelent a felsőoktatási felvételi tájékoztató hivatalos kiegészítése 

2016-01-29 16:22:51

 Megjelent az idén szeptemberben induló képzések felsőoktatási felvételi tájékoztatójának hivatalos kiegészítése a www.felvi.hu oldalon - közölte az Oktatási Hivatal pénteken az MTI-vel. A diákok február 15-ig adhatják be jelentkezési kérelmüket. 

    A felsőoktatási felvételi tájékoztató érettségizetteknek és diplomásoknak szóló, hivatalos kiegészítésében a 2015. december 23-án közzétett meghirdetések módosítása, kiegészítése mellett újabb képzéseket is meghirdettek a felsőoktatási intézmények. 
    Az új meghirdetések és az egyéb korrekciók beépültek a felvételi tájékoztató szövegébe, és így az egységes szerkezetben olvasható awww.felvi.hu honlapon.
    Mint írták, legkésőbb február 15-én éjfélig van lehetőség jelentkezni a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre. Aki a díjmentesen megjelölhető három jelentkezési helynél többet - maximum hatot - jelöl meg, annak szintén február 15-én éjfélig kell befizetnie a megjelölt további jelentkezési helyek alapján számított kiegészítő díjat átutalással vagy internetes fizetésre alkalmas bankkártyával. 
    Ezt követően 2016. február 23-ig kell mindenkinek hitelesítenie a jelentkezését Ügyfélkapun keresztül, vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával (cím: Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190) - jelezték.