Gedeon napja van. | 2024.03.28

A Straight Outta Compton sztárja játssza az új 24-sorozat főszerepét

2016-01-27 13:09:00

 Corey Hawkins, a Straight Outta Compton című, hip-hop zenészekről szóló film sztárja játssza a 24: Legacy című új sorozat főszerepét - számolt be róla a Variety.com.

    Hawkins Eric Cartert alakítja a széria bevezető epizódjában. Mint korábban a Fox televízió bejelentette, Kiefer Sutherland nem tér többé vissza a népszerű sorozatba Jack Bauer szerepében. Hawkins nem Sutherland szerepét veszi át, az új szériában egy másik karakterként jut kulcsszerephez.
    A 24: Legacy című produkcióból a Fox egyelőre csak a bevezető epizódot rendelte meg, de ha sikere lesz, a tervek szerint 13 részt forgatnak.
    Eric Carter a forgatókönyv alapján erős és eszes egykori katona, aki mögött nagyon kemény múlt áll. Virginiában él feleségével, amikor utoléri a múltja, és ismét akcióban találja magát. 
    Hawkins Dr. Dre szerepét alakította a forgatókönyvéért Oscar-díjra jelölt, és az idei hollywoodi díjszezonban több trófeát már elnyert Straight Outta Compton című zenés filmben. A színész hamarosan a King Kong előzményfilmjeként készülő Skull Island című produkcióban is kamera elé áll.
http://variety.com/2016/tv/news/24-legacy-fox-cast-corey-hawkins-1201688031/