Gedeon napja van. | 2024.03.28

Educatio 2016 - oktatási szakkiállítás januárban

2015-12-27 07:28:45

 Jövőre is megrendezik az Educatio oktatási szakkiállítást, amely január 21-23-án immár 16. alkalommal segíti a felvételizőket abban, hogy megtalálják a nekik leginkább megfelelő képzést. 

    A szervezők által az MTI-hez eljuttatott összegzés szerint a fővárosi SYMA rendezvényközpontban több mint száz oktatási intézmény mutatja majd be kínálatát. 
    Az Educatio kiállításon az érdeklődők az egyetemek, főiskolák standjainál megismerkedhetnek a többi között a felvételi követelményekkel, a választható tárgyakkal, a kollégiumi lehetőségekkel, a juttatásokkal, ösztöndíjakkal, a hallgatói élettel vagy akár az elhelyezkedési esélyekkel is. 
    A válaszokat a lehető leghitelesebb forrásból kaphatják meg a kilátogatók, a pavilonoknál az intézmények jelenlegi hallgatóit is kérdezhetik, akik a hasznos információkon kívül megosztják velük saját tapasztalataikat. Az eseményen külföldi egyetemek, szakképző intézmények, nyelviskolák is bemutatkoznak, továbbá az első ízben felvételizők mellett a mester- és doktori képzések iránt érdeklődők is megtalálhatják álmaik képzését. A rendezvény a szülők, pedagógusok, intézményvezetők számára is hasznos esemény lehet - írták.
    A belépés minden látogató számára ingyenes, további információ a www.educatiokiallitas.huoldalon található.