Emma napja van. | 2024.04.19

Johnny Depp felesége személyesen akar az ausztrál bíróság elé állni

2015-12-07 08:45:55

 

Johnny Depp amerikai filmsztár felesége, Amber Heard színésznő személyesen akar az ausztrál bíróság elé állni jövőre, amikor a kutyáik illegális bevitelével elkövetett törvénysértési ügyet tárgyalják.

 

    A karanténtörvény megsértése miatti eljárás időpontját egyelőre nem tudni - idézte az abc.net ausztrál hírportál Joan White bírót, aki egy southporti meghallgatáson nyilatkozott a sajtónak.
    A 29 éves színésznőt azzal vádolják, hogy illegálisan, az ország biobiztonsági törvényeit megszegve csempészte be Ausztráliába két yorkshire terrierjét, Boo-t és Pistolt egy magánrepülőgép fedélzetén, amikor meglátogatta a Karib-tenger kalózai ötödik epizódját forgató férjét.
    Heard ügyvédje azt közölte a southporti bírósággal hétfőn, hogy kliense szeretné, ha a tárgyalás a jövő év elején lenne. Az ausztrál ügyészség 12 tanút fog a bíróság elé idézni, nevük egyelőre nem ismeretes, de az ausztrál lapok szerint egyikük Depp lehet.
    Joan White bíró szerint az év eleji tárgyalás kérését a bíróságok leterheltsége miatt nehéz lesz teljesíteni.
    A színésznő akár tíz év börtönbüntetést vagy 100 ezer ausztrál dollár (20,9 millió forint) pénzbírságot is kaphat a kiskutyák beviteléért.
    (http://www.abc.net.au/news/2015-12-07/boo-and-pistol-amber-heard-requests-early-trial-biosecurity/7006708)