Auguszta napja van. | 2024.03.29

Fidesz: nemcsak Brüsszel, az egész baloldal is bevándorlókat akar betelepíteni

2015-11-10 18:00:33

 

A Fidesz-frakció szerint Magyarországot újabb veszély fenyegeti, mert nemcsak Brüsszel, hanem az egész magyar baloldal is bevándorlókat akar betelepíteni.

 

    A nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciójának keddi, az MTI-hez eljuttatott közleményében arra reagált, hogy Szigetvári Viktor, az Együtt - a Korszakváltók Pártja elnöke közölte: aláírásgyűjtést indítottak az európai uniós kvóták alkalmazása, egy új kitoloncolási politika, az eddiginél szigorúbb feltételekhez kötött menekülttámogatási rendszer és a menekültek emberséges fogadása mellett.
    A Fidesz-frakció közleményében az áll: összeállt "a Gyurcsány-koalíció", Gyurcsány Ferenc és a szocialisták után már "a bajnaisták" is csatlakoztak az unió betelepítési programjához, amely rövid idő alatt "egy szegednyi" bevándorló betelepítését jelentené. 
    A kormánypárt szerint az országot meg kell védeni, ezért arra kérnek mindenkit, aki a magyar baloldallal ellentétben nem fogadja el az uniós kötelező betelepítési kvótát, támogassa a Fidesz aláírásgyűjtését.