Emma napja van. | 2024.04.19

IZSÓFALVA KÖZÉPÜLETEINEK ENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉSE

2015-11-04 20:35:00

Izsófalva Nagyközség Önkormányzata a Környezeti és Energia Operatív Program keretében - KEOP-5.7.0/15-2015-0203 azonosítószám – elnyert 100 690 549 Ft támogatásból megvalósította középületeinek energetikai korszerűsítését.

Az „Izsófalva Nagyközségi Önkormányzat középületeinek energetikai korszerűsítése” c. projekt 97,84 %-os intenzitású támogatásból valósult meg. A projekt keretében költség- és energiatakarékosság céljából a településen 4 intézmény energetikai jellemzőinek és besorolásának javítása történt meg hőszigeteléssel illetve nyílászáró cserével.

A korszerűsített intézmények a következők: - Polgármesteri Hivatal és Izsó Miklós Művelődési Ház, Könyvtár és Emlékház /Emlékház nélkül/ - Izsó Miklós Művelődési Ház, Könyvtár és Emlékház /Emlékház/ - Szivárvány Napközi Otthonos Óvoda A épülete - Szivárvány Napközi Otthonos Óvoda B épülete A beruházás megvalósítására eredményes közbeszerzési eljárást követően, 2015. augusztus végén kötött Vállalkozási Szerződést az Önkormányzat.

A kivitelezést végző vállalkozó a Bódva-Ép Építőipari Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság. A projekt megvalósításában közreműködő szolgáltatók: ABAÚJTERV Mérnökiroda Bt, Mészáros Ügyvédi Iroda, Borsod-Tender Kft, PARAVENT Kft, Borsod-Event Kft.

A beruházás sikeres műszaki átadással befejeződött, melynek eredményeként minden érintett épület homlokzati falára, lábazatára illetve a födémszerkezetére hőszigetelés került, így a Polgármesteri Hivatal és a Művelődési Ház energetikai besorolása az átlagosról a követelménynél jobbra változott, az Emlékház energetikai besorolása a gyengéről átlagosnál jobbra változott, az Óvoda A épületének energetikai besorolása a követelményt megközelítőről energiatakarékosra változott, az Óvoda B épületének energetikai besorolása az átlagosról energiatakarékosra változott



Képújság
Sajómente Média Alapítvány
Legfrissebb híreink
19:45
- Időjárás-jelentés
17:19
- Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje
16:03
- A kazincbarcikai Városvédők megválasztásuk esetén eltörlik a magánszemélyek helyi adóit, 50 ezer forintot adnak Karácsonykor a nyugdíjasoknak és a gyermekét egyedül nevelő szülőknek
15:27
- NVI: eddig közel 400 ezer ajánlóívet igényeltek a jelöltek és jelölőszervezetek
14:48
- Magyar Ásványolaj Szövetség: a harmadik-negyedik helyen van a hazai dízel és benzin ára a környező országok között
14:06
- Mészáros Csoporté a Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházlánca, a Brendon Holding Kft.
13:03
- KSH: a benzin 3,2, a dízel 5 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál
12:12
- Megvesztegetett boncmesterek ellen emeltek vádat a fővárosban
11:05
- NAK: bővült a falugazdász-hálózat és a kamarai tagoknak nyújtott szolgáltatások köre
10:09
- Insura.hu: 5,9 százalékkal emelkedtek a casco díjak az első negyedévben
MTI hírfelhasználó