Auguszta napja van. | 2024.03.29

Nacsa: a baloldal vonja vissza oltásellenes nyilatkozatát!

2021-04-14 14:44:00

Az oltásellenes nyilatkozatának visszavonására szólította fel a baloldalt Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője szerdán.

    A kormánypárti politikus az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában felidézte, hogy a határozati javaslatot 50 képviselő írta alá, köztük Gyurcsány Ferenc, Jakab Péter és Szabó Tímea. Ők azok, akik a leghangosabban támadják a járvány elleni védekezést, és azt követelik, hogy tiltsák be a keleti vakcinák használatát Magyarországon.
    Nacsa Lőrinc szerint ha a baloldalon múlt volna, ma nem 3 millió, hanem sokkal kevesebb ember lenne beoltva.
    Emlékeztetett: kedden ezért arra kérték a baloldalt, vonja vissza oltásellenes javaslatát, ezt azonban nem tették meg. Értékelése szerint ez is mutatja, az oltásellenes baloldal folytatja az emberek elbizonytalanítását a vakcinákkal kapcsolatban.
    A vírus elleni küzdelemben ugyanakkor nincs helye az ilyen felelőtlen magatartásnak, azt csak a védőoltásokkal tudják legyőzni - rögzítette.
    Arra kérnek mindenkit, ne higgyenek az oltásellenes baloldalnak, regisztráljanak, és oltassák be magukat. Minden vakcina biztonságos és hatékony - jelentette ki a KDNP frakciószóvivője.