Tibor napja van. | 2021.04.14 | MNB középárfolyam:

Miklósa Erika, Balázs János és Horváth István ad koncertet hétfőn

2021-03-07 13:02:03

Miklósa Erika koloratúrszoprán, Balázs János zongoraművész és Horváth István tenor ad koncertet a Cziffra György-emlékév programjaként hétfőn.

    A Cziffra György-emlékév programjai Balázs János zongoraművész művészeti vezetésével, egyedülálló szakmai összefogás keretei között valósulnak meg, számos hazai és külföldi partner áll társszervezőként az események mellett - hangsúlyozták az MTI-hez eljuttatott közleményükben a szervezők, hozzátéve, hogy a Miskolcról közvetített koncert a Filharmónia Magyarország Nonprofit Kft. együttműködésével valósul meg.
    A koncertet élőben a cziffra100.com oldalon, a Cziffra Fesztivál Facebook-oldalán, valamint a Filharmónia web- és Facebook-oldalán, YouTube- és Vimeo-csatornáján is közvetítik ingyenesen. A Filharmónia Magyarország YouTube-csatornáján - más programokkal együtt - hosszú távon is elérhető marad a koncert, és bármikor visszanézhető lesz.
    A Filharmónia Magyarország Nonprofit Kft. és a Cziffra Fesztivál közös sorozatában további különleges művésztalálkozásokat tartanak az ország több helyszínén, így április 9-én Lajkó Félix és Balázs János ad közös koncertet, majd április 15-én Tompos Kátya és Balázs János lépnek színpadra együtt. Az eseményeket a járványhelyzet miatt online követhetik a nézők.