Gedeon napja van. | 2024.03.28

Gyurcsány bedarálta az ellenzéket - közös nyilatkozatban fogadtak hűséget a gazdának

2020-12-20 21:02:01

Az ellenzéki pártok az MTI-hez eljuttatott vasárnap esti közös nyilatkozatuk szerint, 2022-es országgyűlési választáson - megfogalmazásuk szerint a nemzet egységét kifejezve - közös listán indulnak, és elhozzák a korszakváltást Magyarország számára. A közös listára a Demokratikus Koalíció, a Jobbik, az MSZP, az LMP, a Momentum és Párbeszéd delegálhat, de valószínűleg a DK (Gyurcsány) fogja eldönteni, hogy ki kerülhet rá.

Az ellenzéki pártelnökök mai döntésükkel kijelölték az összefogás kereteit: mind a 106 körzetben közös jelöltekkel, közös miniszterelnök-jelölttel, közös programmal és immár közös listával fogják lebontani az Orbán-rendszert – olvasható a közleményben, amelyet az összefogásban részt vevő többi párt is megjelentetett a közösségi oldalán.

Gyurcsány már hetekkel ezelőtt kijelentette, hogy feleségét, Gyurcsányné Dobrev Klárát tudja elképzelni az összeborulás miniszterelnök-jelöltjének. Kettő null Gyurcsány javára. Szépen halad a baloldal és a Jobbik bedarálása. A Jobbik igába hajtásán sem kell csodálkozni, hiszen Csurka István a párt megalakulását követően kijelentette, hogy az MSZP fiókszervezete, és a jelek szerint nem tévedett.

Az ellenzék előszeretettel nevezi saját magát "köztársaságiaknak". Kik ezek valójában? A kommunista diktatúra szellemi és anyagi örökösei. Sokan közülük a népnyúzó ÁVO-ÁVH-s gazemberek gyermekei, unokái. Dobrev Klára a kommunista diktatúra egyik véreskezű hóhérának, Apró Antalnak az unokája.

Vannak köztük olyan "ellenzékiek" is, akiknek szülei külföldön kémként, vagy impexesként szolgálta a Szovjetunió vazallusává vált diktatúrát. Most ezeknek a gyermekei is "tűpontosan látva hazánk jövőjét" követelik a hatalmat.

A magyarországi "baloldal" nem hazudtolja meg gyökereit. A nemzet ellen bárkivel hajlandóak szövetkezni. Ezt tették a szüleik, nagyszüleik is. A szovjet megszállókkal kollaborálva, szuronyaik erdejének oltalmában, akasztották a magyar nemzet legjobbjait.

2019-ben Brüsszelbe 5 - 6 %-nyi szavazattal kijutott baloldali uniós képviselők megtalálták az új Szovjetuniót, velük szövetkezve irdatlan károkat okoznak Magyarországnak.

Az úgynevezett rendszerváltáskor sem bűnhődtek meg galád tetteikért. Ha a Zétényi-Takács igazságtételi törvényt nem meszeli el a Sólyom László vezette Alkotmánybíróság, akkor ma nem beszélnénk Gyurcsány Ferencről, mint politikusról, és nem lenne politikai tényező Dobrev Klára sem, az Apró-klánnal együtt.