Auguszta napja van. | 2024.03.29

Nagyot ment a miskolciak verejtékes adójából vaskosat markoló Bartha igazgatói koordinátor elvtárs

2020-11-09 15:16:00

Kíváncsi arra, hogy milyen a proli populizmus? Hasznos ismeretekért látogassa meg a havonta egymillió körüli összeget bezsebelő, más szemében a szálkát, saját szemében a gerendát nem látó miskolci önkormányzati képviselő, Bartha György igazgatói koordinátor elvtárs Facebook oldalát.

Bartha igazgatói koordinátor et tagja annak a szivárványkoalíciónak, amely tavaly októberben, egy joviális iskolaigazgató széles mosolyának takarása alatt, szebb és gazdagabb életet ígérő hazug választási cunami fedezékében elfoglalta Miskolcot.

Bartha elvtársék hiába mondták lassan, hogy ezentúl minden más lesz, véget ér a "miskolciakat megnyomorító sötét diktatúra" korszaka. Gyarapodás, fejlődés, átláthatóság helyett, a rideg valóság zuhant a polgárokra: áremelések, lehúzások, elbocsátások, baráti privatizáció, a semmihez nem értő baloldali haveri kör közpénzből való "kibélelése".

Akik elég idősek, azok tudhatják, hogy amit a kommunisták és szövetségeseik ígérnek, azt soha nem szabad komolyan venni. Miskolcon is ez történt. A jólét helyet nyomort hoztak, ami becsületükre legyen mondva, megpróbálják igazságosan elosztani, persze arra ügyelnek, hogy az osztásból kimaradjanak.

Veres Pál vezette Velünk a Város egy év alatt teljesen tropára verte a várost. Miskolc borzalmas gazdasági, mentális állapotban van, úgy néz ki, mint Gyurcsány - Bajnai idején az ország. A várost uraló baloldali haverikör hihetetlen nagyot szakít. Az elvtársak tömik a zsebüket, a miskolciak pedig ész nélkül fizetnek.

Térjünk rá a proli populizmusra. A Kádár-diktatúrából itt rekedt Bartha elvtárs egyik kezével a milliókat tömködi a zsebébe, a másik kezével pedig gesztikulálva próbálja a kormány nyakába varrni dilettáns vezetésük következményeit. Legújabb, Parragh Lászlónak címzett posztja szerint a kamarai tagdíj elengedése segítené a vállalkozásokat.

Nem valószínű, hogy az évenkénti párezres kamarai tagdíj okozza a vállalkozások nehézségét. Inkább valószínű, hogy a baloldali szakértelem - a hitelfelvétel, áremelés, baráti privatizáció, baloldali haverikör élősködése - okozza a Miskolc gazdasági mélyrepülését. Ha Bartha elvtársnak és Velünk a Város frakció tagjainak számítana Miskolc, akkor ebben a nehéz helyzetben lemondanának a havi millió körüli tiszteletdíjakról, amihez ha hozzá számoljuk a haverok "juttatásait", évente akár milliárdos megtakarítást is eredményezhetne, amit a miskolci polgárok javára lehetne fordítani.

(Nyitókép Bartha György. Forrás miskolc.hu)