Csongor napja van. | 2024.04.16

Szánalmas és etikátlan álvideóval kampányol az összeborulás a szerencsi időközi választáson

2020-09-28 15:49:00

A hatalomért és az életéért küzdő Jobbik, Gyurcsánnyal kötött szövetsége elképzelhetetlen mélységbe taszította az egykor szebb napokat látott nemzeti pártot. Sokan azt gondolták ez a gödör alja, ennél már nem tud tovább süllyedni Gyurcsány és a Demokratikus Koalíció vazallusa. Mindannyian tévedtek, akik ezt gondolták. Szintet lépve, két tinédzser bohóckodásából készült, az Inkorrekt facebook oldalán megjelent „álvideóval” próbálják a Fidesz-KDNP jelöltjét, Koncz Zsófiát, fiatal testvérével lejáratni.

A Jobbik az életéért fut. Ha jelöltje, Bíró László nem nyeri meg az október 11-i szerencsi időközi választást, akkor súlytalanná válik. 2022-ben a szivárványkoalíció már egyáltalán nem számol velük, és az egykori nemzeti párt roncsai örökre beolvadhatnak a Demokratikus Koalícióba.

A lejárató videó alapját 2018-ban, egy call-centerben, fiatalok közötti bohóckodásról készült mobiltelefonos felvétel szolgáltatta, amelyet gátlástalanul úgy állítanak be, hogy ifjabb Koncz Ferenc egy választóval beszél minősíthetetlen hangnemben.

Az etikátlanul hazug módon összevágott videó szerint, ifjabb Koncz Ferenc egy választót hívott fel, és afelől érdeklődött, hogy támogatja-e a Fidesz-KDNP jelöltjét. Aztán nagy vihogások közepette a telefonbeszélgetés irányt vált, és átmegy két ismerős fiatal közötti viccelődésre, amely egy kisfiammal zárul.

Ha valaki objektíven szemléli a lejárató videót, annak azonnal lejön, hogy két hasonló korú tinédzser között történt beszélgetést lát, amit a Bíró László mögött állók próbálnak úgy beállítani, hogy Konczéknál így beszélnek a választókkal.

A politikai kampány íratlan szabálya szerint, az ellenfelek családjait nem vonják be a politikai küzdelemben. Ahogy mondani szokás: a család szent és sérthetetlen. Ezt a szabályt rúgta fel a hataloméhes baloldali tömörülés, élükön a Jobbikkal.

Nem kell álszent módon hülledezni Gyurcsány és szövetségeseinek a módszereiről. Ők ilyenek. Hazudnak éjjel-nappal, reggel-este. A hatalomért még az ördöggel is szövetkeznének, és ezért képesek mindenkin gátlástalanul átgázolni. Az sem számít, ha éppen a tinédzserek egymásközti bohóckodásával próbálják hazug módon a választókat megtéveszteni.

Minden szülőnek jusson eszébe, ha tinédzser korú gyermeke véletlenül ennek a hataloméhes és gátlástalan bandának az útjába tévedne, pontosan olyan szemét módon próbálnának elbánni vele, mint ahogy tették ifjabb Koncz Ferenccel.