Auguszta napja van. | 2024.03.29

Újabb megszorítás Miskolcon - 33 %-al emelik az Állatkert belépőjegyeit

2020-06-30 11:30:00

Július 1-től drasztikusan, 33%-kal nőnek a miskolci Állatkert belépőjegyeinek árai. A felnőtt jegy 1200 Ft-ról 1600 Ft-ra, a nyugdíjas jegy 900 Ft-ról 1200 Ft-ra emelkedik. A polgári vezetése 8 éve alatt, a belépőjegyek árát egyetlen forinttal sem emelték, ugyanis nem volt rá szükség. 2019 októberében Veres Pál háta mögött visszaszivárgott, gazdasági csődöt okozó posztkommunisták és tanácsadóik ott folytatják, ahol 2010-ben abbahagyták.

Az Állatkertnél történő példátlan áremelés pikantériája, hogy itt dolgozik megszámlálhatatlan, jól fizető pozícióban a Velünk a város"Hurrá"Miénk a város koalíció egyik meghatározó tagja, a kampányban egy tucatnyi populista lózungot hadobáló Erdei Sándor Zsolt, alias Rokker Zsóti, aki havonta egymillió forint határát súroló közpénzt vág zsebre.(Katt a linkre.)

Visszatértek Miskolcra azok a boldog gyurcsányi idők, amikor minden nap meglepetése, egy újabb áremelés!

"- Minket a város azzal bízott meg, hogy tegyük rendbe és állítsuk fejlődő pályára Miskolcot: ami jól megy azt folytassuk, ami nem ment jól, azt szedjük rendbe, és csináljuk jól - nyilatkozta Veres Pál a házi sajtónak egy piár cikkben." (Katt a linkre.)

Vegyük sorba, hol tart Veres Pál és Velünk a város szivárványkoalíció virágzó Nagy-Miskolcot fejlődő pályára állításának projektje.

A várost és a dolgozókat érintő megszorítások:

  • Dolgozók tucatjait rúgták ki a városi tulajdonú cégektől.
  • 1000 dolgozót érintő drasztikus bércsökkentés.
  • Cafetéria és egyéb dolgozói juttatások megvonása.
  • 7-10 milliárd forint deficit felhalmozása.
  • Az önkormányzati vagyon kiárusítása. (Eddig a 20 emeletes toronyház, és a Központi Leánykollégium épületének árusítása.)
  • A miskolci közösségi közlekedés drasztikus leépítése, járatcsökkentések.
  • A villamos- és helyi buszjegyek árának drasztikus emelése.
  • Diósgyőri Vár 1,5 milliárd forint beruházási forrásának az elvesztése.

Velünk a város"Hurrá"Miénk a város összeborulás tagjait, és a helyzetbe hozott baloldali haverikört nem érintik a megszorítások. Ők két kézzel markolnak a közösből. Ha kíváncsi, hogy hány állást és megbízatást sikerült összeszedniük, megtudhatják, ha a linkre kattintanak.

(Forrás minap)