József napja van. | 2024.03.19

Hiába írna neki (Veres Pálnak), semmire nem válaszol! – rázós ügyekben hallgat Miskolc „szíve”

2020-06-01 13:25:00

Hiába írna neki (Veres Pálnak), semmire nem válaszol – írta a facebookon egy miskolci lakos a polgármester online fogadóórájának posztja alá. Múlt év október 13-a óta, a hivatalban lévő miskolci polgármester egyoldalú kommunikációt folytat a város lakóival, de leginkább nem beszél velük -  derül ki Veres Pál facebook oldalán található kritikai hozzászólásokból. Egy polgár három hónapja írt levélben hívja fel a városvezető figyelmét a Miskolc Holdingnál folyó tömeges létszámleépítésre, amelyre azóta sem válaszolt. Egy asszony a magas távhőszámla miatt kereste, természetesen arra sem válaszolt Veres. Egy másik polgár pedig egy hónapja vár a válaszra, de valószínűleg mindhiába. Hányan lehetnek még olyanok, akik félelmükben nem merik nyilvánosan elmondani, hogy nekem se, nekem se, nekem se válaszolt.

A hozzászólásokat olvasva kiderült, hogy Velünk a város Miénk a város polgármesterének, Miskolc „szívé”-nek már nem fontos beszélni a polgárokkal. Mit is mondhatna annak a négyszáz családnak, akiknek kereső tagjait, családfenntartóit egyszerűen az utcára rakták az önkormányzati cégektől? Vagy azoknak, akiknek az amúgy is soványka havi juttatását, bérét megnyirbálták? A választási kampányban tett ígéreteivel szembesítő kérdésekre sem tudna mit mondani, ezért nem válaszol.

„Veres Pál a baloldal, leginkább a kommunisták bábja.”

Idézet a kommunisták álarca egyesület honlapjáról:
„Függetlenek a Szinva Városáért Egyesület - Miskolc. Függetlenek SZIVE. Tarts velünk, építsük és szépítsük együtt Miskolcot és Borsod megyét! Függetlenek a Szinva Városáért Egyesület - Miskolc. Függetlenek SZIVE. Tarts velünk, építsük és szépítsük együtt Miskolcot és Borsod megyét!"

Mára már lehullt a lepel „MISKOLC SZIVÉ”-ről, és a lehulló álarc megmutatta mi, pontosan kik vannak mögötte. Veresék a választási kampányban azt állították, hogy a változást a civilek akarják.

Már októberben is tudható volt, hogy ez ordas nagy hazugság, mert valójában Mokrai Mihályt, Simon Gábort, Bartha Györgyöt és elvtársait rejtették a "civilek" mögé. Ők Miskolc igazi vezetői.

A választások után azonnal rátették kezüket a város összes fontos pozíciójára, ahová a 2010 előtti banda tagjait ültették. Ők döntöttek a tömeges elbocsátásokról, a zsíros „sportállások” betöltéséről, a dolgozói juttatások megnyirbálásáról, egyszóval mindenről a háttérből. Miskolcot nem szépítik és építik, hanem együtt leépítik, és lenyúlják. Nincs pénz a dolgozókra, a polgárok jólétére, a szemétszállításra, a tömegközlekedésre, de van a haverokra és az elvtársakra.

A balhét meg Veres Pál viszi a hülye vigyorával.

Kapcsolódó írásainkat a címre kattintva olvashatja el:

- A kommunisták már sokadjára csapták be a miskolciakat!

A helyi és import elvtársaknak extra jövedelem, a miskolciaknak leépítés, bércsökkentés, megszorítás jár!

(Nyitókép Veres Pál, forrás miskolc.hu)