József napja van. | 2024.03.19

A helyi és import elvtársaknak extra jövedelem, a miskolciaknak leépítés, bércsökkentés, megszorítás jár!

2020-05-30 02:20:12

Elérkezett az igazság pillanata Miskolcon. Csődben a város, és nem sok hiányzik hozzá, hogy a baloldali szakértelemnek köszönhetően kimúljon. Októberben, Veres Pál hátán visszamászott, Miskolcot már egyszer?! (sokszor) csődbevivő kommunisták, élükön Mokrai és Simon elvtársakkal halmozzák a jól fizető állásokat, sőt az ország minden tájáról Miskolcra sereglő ingyenélő kommunistákat is zsíros falatokhoz juttatják, a helyiek kárára.

A Városgazda Kft.-nél 700-800 ezres vagy a milliót megközelítő juttatásokban részesítik a baloldali-jobbikos önkormányzati képviselőket. Itt dolgozik Rokker Zsolti alias Erdei Sándor, Révész Péter, Bazin Levente édesapja, aki a helyi MSZP alelnöke.

Az egyenlőbb Rokker Zsolti, alias Erdei Sándor a MiProdukt Kft.-nél felügyelő bizottsági tag, a szociális bizottságban elnökhelyettes, a rendészeti bizottságban tag, a 12. választókerület képviselője, a Vadasparkban sajtóreferens, sajtószóvivő, marketing koordinátor és rendezvényszervező! Számolják ki, mennyi pénzt kap havonta a miskolciak adójából!

Egy másik egyenlőbb kommunista, Bartha György, az elvtársaknak mézes bödönné váló Miskolc Holdingnál, igazgatói koordinátorként húz álomjövedelmet a képviselői, a bizottság elnöki, és bizottság tagsági tiszteletdíja mellé.

Visszatértek Miskolcra az egykor több tízmilliós végkielégítéssel távozók, a tanácsadó- elvtársak, akik Siófokról, Dunakesziből, Budapestről és még ki tudja honnan jönnek Miskolcra, leemelni a pénzt. Tanácsadó lett a válság kellős közepén közel félmillióért az MSZP korábbi választmányi elnöke, Bernáth Attila, és újra a csapatot erősíti a Miskolc Holding régi vezérigazgatója is, Halmai Gyula, aki több, mint 35 millió forintot vett fel béren kívüli juttatásként 2008 és 2010 között.

Miskolcra a DK fővárosi központjából irányítják ezeket a szedett-vetett „szakértőket”, akik 2010 előtt már rengeteg pénzt elnyeltek és csak adósság-hegyeket hagytak maguk után. Léteznek olyan “zsenik“, akik Erzsébetvárosban és Miskolcon is nélkülözhetetlennek. Ilyen például Niedermüller Péter jobbkeze, Halmai Gyula, aki Budapesten és Miskolcon is jól jövedelmező pozíciót kapott.

Ugyanakkor a megszokott baloldali gazdasági recepttel, megszorításokkal, elbocsátásokkal, leépítésekkel taszítják egyre mélyebb válságba a borsodi megyeszékhelyet. A szivárvány-koalíció alkotta városvezetés az eltelt hét hónapban, hét milliárd forint veszteséget termelt, és ha hozzá vesszük még a Diósgyőri vár 1,5 milliárdos felújításának elbénázását, összesen 8,5 milliárd forint mínusz az egyenleg.

(Címlapfotó forrása internet, miskolc.hu)