György napja van. | 2019.04.24 | MNB középárfolyam:

Íme az első fotó a legifjabb Gyurcsányról!

2015-02-24 10:09:10
Magánklinikán jött világra a Gyurcsány-házaspár ötödik gyermeke, a szülésért félmillió forintot fizettek.

Édesdeden alszik Gyurcsány Ferenc volt miniszter­elnök babája, Márton azon a kórházi fotón, amelyet a politikus lánya, Anna posztolt egy közösségi oldalon. A testvér büszkesége nem véletlen: a múlt csütörtökön, 4,3 kilóval született fiú a képen jól fejlettnek és teljesen egészségesnek látszik. Marci édesanyja, Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc már otthon piheni ki a szülés fáradalmait.

Az első fotó a budai kórházban világra jött Mártonról

A kisfiú egy budai magánkórházban született, ami szigorú titoktartása és színvonalas ellátása miatt rendkívül népszerű a hazai politikusok és sztárok körében. A minőségnek azonban magas ára van: ha a terhes asszony saját orvosával vezetteti le a szülést, 380 ezer forintba, ha a kórház orvosával, az 500 ezer forintba kerül. Érdekesség, hogy a 2011-es év első babája is ebben az intézményben született.

Aki állami kórházban szül, jó­val kevesebb hálapénzt kénytelen leszurkolni egy szülésért az orvosoknak és a nővéreknek, bár a „nem hivatalos” tarifák így is brutálisak. Gyors felmérésünk szerint a törvényileg ingyenes szülés 50 ezer és 120 ezer forint közötti összeget is felemészthet.

Magánklinikán született a Gyurcsány házaspár ötödik gyermeke

Gyurcsányék kórházában azonban semmi sem olcsó: egy egyszerű EKG elkészítése 2500 forintba, egy nőgyógyászati konzultáció 15 ezerbe, egy alapszintű vérteszt akár 10 ezer forintba is kerülhet.

borsonline.hu