György napja van. | 2019.04.24 | MNB középárfolyam:

Vége! Edina a ValóVilág 7 legújabb kiesője

2015-02-16 09:20:24

Vége a napok óta tartó találgatásoknak. Vajon ki térhet vissza a villába? Laci, vagy Edina? Vasárnap este lezajlott a ValóVilág történetének eddigi legextrémebb párbaja, ugyanis egy szerelmes párnak kellett megmérkőznie egymással a villalétért, az autóért, a lakásért és a 12 millióért.

Talán nem árulunk el titkot azzal, ha azt mondjuk, hogy nem csak a mostani szériának, de a ValóVilág eddigi történetének is ez volt az egyik legdurvább, legérzelmesebb párbaja. 

Edina és Laci igaz, hogy nem önszántukból mentek párbajozni, ugyanis a villapár egyik este úgy szexelt egymással, hogy a körülöttük lévő kamerát egy lufival eltakarták, amit természetesen a villa szabályzata szigorúan megtilt.

A szabálysértést a szerkesztők nem tolerálták, büntetésképpen pedig egymás között kellett eldönteniük még a hivatalos kiválasztási ceremónia előtt, hogy melyikük mérkőzzön meg a nézők kegyeiért

Edina akkor addig erősködött, amíg meg nem kapta a kék kendőt, később pedig a többi lakó döntötte el, hogy ki lesz a párbajellenfele  az erdélyi lánynak. Ha a házon belüli szimpátiát nézzük, akkor nem csoda, hogy Dóri, Fanni, Dennis és Robin is szépen Lacira pakolta a jeleket, amivel kőkeményen megpecsételték a szerelmespár sorsát.

A vasárnap esti párbaj azonban már nem a párról és a rózsaszín felhőről szólt, hanem az egyéni játékosokról. Lilu többszőr is emlékeztette a játékosokat, hogy a tét nem kicsi. Aki most visszatér, annak újra esélye lesz megnyerni a mesés főnyereményt, ami nem más, mint egy lakás, egy autó, egy utazás és havi egymillió forint egy éven át.

A szoros küzdelemben a nézők végül úgy döntöttek, hogy 53,41 és 46,59 százalékban Laci az, akinek bizalmat szavaznak. A szerelmes párnak azonban nincs miért aggódnia, hiszen mindketten többször is hangoztatták, hogy akármi is lesz a vége a párbajnak, támogatni fogják egymást a villán kívül is. Igaz, ha a statisztikákat nézzük eddig igen hamar véget értek a villabeli szerelmek.

A kiesett játékos hétfőn a Blikk vendége lesz, délelőtt 11 és 12 óra között. Telefonálj ebben az időben a +36 1 488-5559-es telefonszámra, vagy tedd fel neki a kérdésed már most az alábbi chatfalon:

Blikk-információ